Reduser dine IT kostnader med inntil 30 %

09.01.2016 | Roger Kyrrø
IT verden, er i en rivende utvikling. Vi er alle avhengig av at teknikken fungerer når vi skal gjøre den jobben vi er satt til, uansett om vi er på et kontor, eller ute i felten.

Nettbrett, mobil og Pc, gjør at vi kan kommunisere med omverden fra nær sagt hvorsomhelst. Skjemaer skal fylles ut, mail skal besvares og viktig informasjon skal gis og mottas. Informasjon, man ikke kan vente med og som kan være kritisk for bedriften. Det tekniske må fungere, ellers kan tid og penger gå tapt og man opplever frustrasjon.

Som Partner av Microsoft, leverer vi Office 365 til svært gunstig pris. Complits supportsenter, sikrer deg at alt fungerer som det skal. Alle kan jo oppleve å glemme brukernavn og passord, eller ha andre IT spørsmål. Da er vi ikke langt unna. Du kan bare ringe 33 80 41 00, så er vi der for deg.

Dette er vårt tilbud til deg:
Reduser dine IT kostnader med Office 365 og support fra Complit med inntil 30 %.

Med Office 365 Support fra Complit sparer du penger og dine brukere får en enkelte IT hverdag. Office 365, er markedets ledende onlinetjeneste for kontorstøtte, og dine brukere er sikret tilgang til mail, Office applikasjoner og løsninger som SharePoint Online og Skype for Business, uansett hvor de befinner seg.
Complits tilpassede support, sikrer at alle brukere får den hjelpen de trenger og vi gir deg en kostnadseffektiv tjeneste som lar deg utnytte Office 365 på best mulig måte. Samtidig reduserer dine IT kostnader.

Office 365 gir deg

• Alltid de nyeste versjonene av Word, Excel og PowerPoint, med mulighet til å installere disse på inntil 5 PC, Mac, nettbrett og telefon, per bruker.
• Skype for Business. Ubegrensede nettmøter. Videokonferanse i HD.
• Outlook. Profesjonell e-post, kalender og kontakter.
• Fillagring og fildeling. 1 TB lagringsplass per bruker.

Vår Office 365 Support gir deg

• Sluttbrukersupport
• Teknisk support.
• Brukeradminstrasjon
• Lisensadministasjon

Enkelt, tidsbesparende og lønnsomt. Pris fra 99,- per mnd/bruker.

Fyll ut vårt enkle kontaktskjema , og vi kontakter deg innen 24 timer.


Fordeler ved Microsoft Azure

13.04.2016 | Roger Kyrrø
Har du tenkt på fordelene med Microsoft Azure vs. eget lokalt servermiljø?

Ved overgang til Azure, er det INGEN direkte kostnader knyttet til: - Innkjøpsprosess - Lokaler - Strøm/kjøling - Feil ved HW - UPS (inkl. overvåkning) - Opplæring i ny HW - Windows Server lisenser inkludert Andre fordeler: - Fleksibilitet – skaler opp/ned etter behov - Enterprise infrastruktur (SLA, sikkerhet m.m.) - Time-to-market - Pay-as-you-go (or grow) - Enterprise features (Remote App, Power BI m.m.)


Complit på NIC

03.04.2016 | Tommy Hansen
I år var vi også på NIC.

Årets NIC konferanse var meget spennende og vi fikk mange nye kontakter.


Smart tilgangsstyring i SharePoint

03.04.2016 | Tommy Hansen
Vi har nå utviklet en SharePoint App. Denne finner du i SharePoint Store.

ACM - Access Control Management for SharePoint, forenkler administrasjon av rettigheter og tilganger i bedriftens SharePoint miljø. Den samler i tillegg informasjonen i en portal og presenterer hvem som har tilgang til hva i bedriften. ACM inkluderer funksjonalitet for rettighets- og tilgangsstyring på bruker- og gruppenivå, med liste- og bibliotekvisning for administrator og direktelenker for raskt å kunne utføre endringer.


Rask og enkel administrasjon av personell og materiell

09.01.2016 | Roger Kyrrø
I Bygg og Anleggsbransjen er det mye personell og utstyr som skal administreres. Mange bruker i dag Excel for ressurshåndtering, og tilbakemeldingen er ofte at dette er tungt og lite oversiktlig over tid.

De som mangler et godt IT verktøy får en lite effektiv utnyttelse av ressurser og må bruke mye tid på administrasjon. Konsekvensene er ofte at det blir redusert fortjeneste i prosjektene. Complit kan bidra til å gjøre noe med dette. Vi har utviklet en web basert ressursstyringsløsning basert på Microsoft Office 365 og SharePoint Online. I denne løsningen kan du enkelt håndtere personell, maskiner og utstyr. Vi har levert løsninger til mange kunder innen Bygg og Anlegg, og vi har god erfaring med de utfordringene som finnes i denne bransjen. Har din bedrift allerede Microsoft Office 365 med SharePoint Online, så er alt du trenger Ressursmodulen fra Complit. Ønsker du mer funksjonalitet har vi moduler for intranet, HMS, dokumentsenter og prosjektstyring som også kan legges på din egen Office 365 plattform.